DOLAR 32,2412
EURO 34,7988
ALTIN 2.382,67
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Red Dead Redemption 2 inceleme (PS4)

31.10.2018
A+
A-

Rockstar’ın bugüne kadar yaptığı en detaylı ve en geniş açık dünya oyunu Red Dead Redemption 2 karşınızda. Hemen aşağıdan detaylı inceleme videomuzu izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

İlk oyunun da öncesinde geçen RDR 2, bu kez bizleri Arthur Morgan ve Dutch’ın çetesinin en iyi dönemlerine götürüyor. İlk oyunun ana karakteri olan John Marston bu oyunda yan karakter olarak yer alıyor ve hikayenin bazı yerlerinde yine karşımıza çıkıyor. Ama anlatılan olaylar ve yaşananlar geçmişe ait olduğu için, daha çok bu ünlü çetenin yaşadıklarına odaklanıyoruz.

RDR 2 öncelikle detaycılığıyla dikkat çekiyor. GTA 5 ile detaycılık anlamında büyük işler başaran Rockstar ekibi, geçen 5 yılın ardından çıtayı inanılmaz yükseltmiş durumda. Arthur’un animasyonlarından tutun da envanter sistemine kadar her şey detaya boğulmuş durumda. Buradaki “boğulma” ifadesi sizi korkutmasın.

Red Dead Redemption 2 detayları inanılmaz bir duruluk ve doğal devinim ile bizlere sunuyor. Böylece RDR oynarken her saniye şaşırtıcı bir olay görebiliyor ve her saniye çevrenizdeki güzelliklere hayran kalabiliyorsunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.