DOLAR 32,3441
EURO 34,8731
ALTIN 2.377,97
BIST 10.209,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Red Bull Crashed Ice ilk kez Boston’da stadyuma giriyor

09.02.2019
A+
A-

Dünyanın en iyi ve cesur buz patencilerinin yokuş aşağı yaklaşık 350 metrelik pistte müthiş bir hızla yarıştığı Red Bull Crashed Ice’ın üçüncü ayağı ABD’nin Boston şehrinde gerçekleştirilecek. Şampiyonanın en özel durak noktalarından biri olan Boston, bu kez sporcuları tarihte ilk kez bir stadyumun içinde ağırlayacak.

Heyecanla beklenen yarış öncesi erkeklerde Kanadalı Kyle Croxall 2 bin 125 puanla lider konumda bulunuyor. Onu Fin Mirko Lahti ve kardeşi Scott Croxall takip ediyor. Kadınlarda ise liderlik 2 bin 350 puanla 2 kez şampiyonluğu bulunan Kanadalı Jacqueline Legere’nin ellerinde. Onu son şampiyon ABD’li Amada Trunzo ve İsviçreli Anais Morand izliyor.

80 km/s hıza ulaşabilen birbirinden hızlı buz patencilerinin Boston Red Socks’ın evi Fenway Park’taki yarışı en önde bitirmek için gerçekleştirecekleri mücadele, Red Bull’un TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Red Bull Crashed Ice Nedir?

Red Bull Crashed Ice’ta dünyanın en yetenekli buz patencileri bir araya gelerek, binlerce metrekare donmuş su ile oluşturulan eğimli pistten aşağıya kayıyor ve rakiplerini geride bırakmak için sınırları zorluyor. Sporcuların yaklaşık 80 km/s hıza çıkabildiği yarşta itmek, çekmek, dirsek atmak gibi sportmenlik dışı hareketler haricinde, patencilerin rakibin önüne geçmek için yapacakları her şey serbest.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.