DOLAR 32,3385
EURO 34,8303
ALTIN 2.392,85
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Realme’nin Alt Markası DIZO, İlk Telefonundan Tanıtım Görseli Paylaştı

05.07.2021
A+
A-

Realme, geçtiğimiz haftalarda yeni alt markası DIZO’yu duyurmuştu. Telefon, kulaklık gibi ürünlerin yanında bazı elektrikli ev aletleri de üretecek olan marka, piyasaya uygun fiyatlı ürünler sunacak. İlk olarak geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir lansman ile kablosuz kulaklıklarını tanıtan DIZO, şimdi de yeni telefonunun ilk tanıtım görselini paylaştı.

DIZO’nun resmi Twitter hesabından paylaşılan görüntü, ‘En iyi özelliklerle birleşen birinci sınıf tasarım’ olarak duyuruldu. DIZO, paylaşımında aynı zamanda telefonun yakında tanıtılacağının da sinyallerini verdi.

Tasarım ortaya çıkarıldı:

DIZO paylaşımında telefonun tasarımını gizli tutmak için çabalamış ancak ufak birkaç oynama ile bir Twitter kullanıcısı telefonun tasarımını ortaya çıkarmayı başarmış. Ortaya çıkan görüntüde telefonun geçmişte ortaya çıkan DIZO Star 500’e benzediğini söylemek mümkün. Özellikle arkadaki kamera tasarımı noktasında iki görsel birbiriyle uyumlu ancak tanıtım görselinde arkada DIZO isminin yer almayışı telefonları ayırıyor.

Tuşlu ve basit bir tasarıma sahip bir telefon olarak karşımıza çıkan DIZO Star 500, 2021 yılında karşılaşmayı bekleyeceğimiz türden bir telefon değil. Eğer DIZO’nun tweetinde yer verdiği telefon gerçekten de Star 500 olarak ortaya çıkan telefon ise telefonun çift SIM desteği, 2G bağlantısı, bir microSD kart yuvası ve 1.830 mAh pil ile geleceğini söyleyebiliriz. 

DIZO’nun telefonlarına yönelik bu bilgiler dışında herhangi bir resmi bilgi yok. Bu da bu tuşlu ve günümüze ait değil gibi görünen telefonun gerçek olup olmadığını bilmemizi engelliyor. DIZO’nun paylaşımındaki ‘birinci sınıf tasarım’ ve ‘en iyi özellikler’ söylemleri de Star 500 ile çelişiyor. Tüm bu soru işaretlerini giderebilmek için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.