DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

realme powerbank tanıtıldı! Şarj hızı şaşırtıyor realme powerbank modelleri tanıtıldı. Fiyatı ve sahip olduğu sıkıntı süresiyle dikket çeken modeller, akıllı…

25.05.2020
A+
A-

Ülkemizde de faaliyet belirten realme, yeni ürünleri için çalışmalarına devam ediyor. İki ayrı powerbank tanıtan işyeri, sürat konusunda adından laf ettirdi. realme Dart ve Power Bank 2 olarak isimlendirilen modellerin ikisi de 10.000 mAh bataryaya sahip. Dart olarak isimlendirilen modelin çok miktar olma ve diğer bir cihazı şarj etme hızı, bir amiral gemisi modeli hızında.

Dart powerbank 30W yük hızına sahip. Bu yük hızı günümüzdeki birçok telefonun hızına kadar epeyce yüksek olarak uyarı çekiyor. Diğer model Power Bank 2 ise 18W şarj hızına sahip. Bu modelde de yük hızı, ayrıca sorumluluk olma ayrıca de yük etmede 18W olacak. Aynı anda iki cihazı yük edebildiği belirtilmiş realme powerbank özellikleri ile birlikte ikinci modelin fiyatı duyuruldu. Power Bank 2 fiyatı 999 Hindistan rupisi (13 dolar) olarak açıklandı.

Altında, etkinlikte tanıtılan öteki ürünleri de inceleyebilirsiniz.

realme Smart TV tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

realme Smart TV özellikleri ve fiyatı açıklandı. Çinli teknoloji firmasının iki yeni zeki televizyon modeli nasıl? Uygun fiyatlı mı?

realme Watch tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Teknolojide manâlı bir pazar alanı oluşturan akıllı saatlere bütçe dostu yeni bir aza ekleniyor. İşte, realme Watch özellikleri ve fiyatı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.