DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Razor’dan uygun fiyatlı elektrikli scooter modelleri Razor elektrikli scooter modellerini tanıttı. İyi özelliklerinin yanında uygun fiyatlı olması pazardaki…

23.07.2020
A+
A-

Razor, bütçe dostu olmasıyla daha fazla kişiyi çekmek istiyor. Yaklaşık yirmi yıl önce scooter çılgınlığını başlatan isimlerden olan Razor, yetişkinler için yeni uygun fiyatlı elektrikli scooter serisini tanıttı.

California merkezli Razor, üç yeni model sunuyor: EcoSmart SUP, E300 HD ve C25. Yakın zamanda piyasaya sürülen E Prime III ile birlikte Razor, scooter alanındaki hakimiyet alanını genişletmeyi hedeflerken aynı zamanda çok çeşitli oyuncuların yer aldığı pazarda güvenilir ve tanınabilir bir marka olarak unvanını koruyor.

Razor’ın elektrikli scooter modelleri yaklaşık 30 km/s hıza kadar çıkabiliyor. Bu hızda sabitlenmesinin sebebi olarak da Razor’ın size hız satmak istemiyor oluşu yatıyor. EcoSmart SUP, daha iyi denge için 16 inç pnömatik ön ve arka tüp lastiklerine ve geniş bir bambu güverteye sahip olduğunu, bunun yanında 350W motor ile güçlendirildiği aktarılan model, yaklaşık 25 km/s menzile sahip. Yaklaşık 29 kg ağırlığındaki EcoSmart SUP modelinin tavsiye edilen fiyatı 449 TL olacak.

 

EcoSmart SUP

Gelelim Razor C25 modeline. Bu modelin oldukça dayanıklı ve katlanabilir yapıda olduğunu söyleyerek başlayalım. Bu da elektrikli scooter ile toplu taşıma araçlarıyla seyahat edenlerin rahatlıkla taşıyabileceği bir yapıda olduğunu gösteriyor.

Razor C25

Yaklaşık 18 km/s hıza çıkabilen araç, denge için 12 inçlik sağlam bir ön tekerleği de bulunuyor. Bunun yanında gece seyahatleri için ön ve arka aydınlatmaya, elektrikli bir panoya ve 250W motora sahip. Elektrikli scooter ekim ayında 399 dolarlık bir fiyat ile kullanıcıyla buluşuyor.

Razor, en ekonomik ve en çok satan elektrikli scooter’ı E300’ü yeni bir motor ile güncelliyor. Razor, E300 HD’nin “scooterlarını sokakta hızlı bir dönüş yapmak veya parkta eğlenmek için kullanmayı seçen elektrikli scooter kullanıcıları” için mükemmel bir seçenek olduğunu söylüyor. Yaklaşık 25 km/s maksimum hıza ulaşan elektrikli scooter modeli 289 dolarlık rekabetçi fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Razor elektrikli scooter modelleri ile oldukça iddialı geliyor. Elektrikli scooterlar hakkında neler düşünüyorsunuz, almak ister miydiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.