DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Rasim Öztekin, Ferhan Şensoy ve Cem Yılmaz ile kırgın mü?

20.05.2020
A+
A-

RUsta oyuncu Rasim Öztekin şöyle konuştu:

“FERHAN ŞENSOY AYRICA USTAM, HEM DE AĞABEYİMDİR”

“Benim Ferhan Şensoy ile dargın olma gibi bir hakkım yok. Biz ağabey kardeş gibiyiz. Mesela iki ay kadar önce kavuğu bu sene devredeceğimi belirterek adaylarım arasındaki birkaç ismi kendisine söyledim. Yani ustamın olurunu aldım. Ferhan Şensoy benim önce ustam, bununla beraber Galatasaray Lisesi’nde ağabeyimdir. Fakat bana göre gerçek hayatta da ağabeyimdir. Biz birbirimiz çok severiz.

“CEM YILMAZ’LA DARGIN DEĞİLİM”

Bana sosyal medyada sık yöneltilen sorulardan biri de bu. Cem Yılmaz ile pek bir küslük durumum falan değil. Bu niye yakıştırıldı onu da bilmiyorum açıkçası. Cem Yılmaz ile biz G.O.R.A. filminde birlikte çalıştık. Filmin çekildiği tarihten beri de Cem Yılmaz’ı görmedim. Dolayısıyla Cem Yılmaz ile küsecek bir durumumuz da olmadı. Karşısında karşıya hiç gelmedik. Nereden çıkartılıyor bu anlamış değilim. Cem Yılmaz da benim çok sevdiğim bir kardeşimdir. Küs falan da değilim yani ben değilim. O gücenmiş mü onu bilmiyorum tabii fakat küs olacak bir zamanımız olmadı yani.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.