DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Rasim Ozan Kütahyalı’nın çelişkili tweetleri!

24.03.2020
A+
A-

Boşnaklarla ilgili skandal ifadesiyle büyük tepki çeken gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Corona virüs testinin pozitif olduğu açıklandıktan sonra attığı birbirini tutmayan paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Kütahyalı, “Lig iptal edilsin” talebini korkaklık olarak nitelemişti. 

Rasim Ozan, Terim’in Corona virüsün kendini hissettirmeye başladığı dönemlerde “Lig iptal edilsin” talebini korkaklık olarak nitelemiş, Fatih Terim’in ligin ısrarla ertelenmesine ve bu konuda sitem etmesine karşılık olarak, “Galatasaray-Beşiktaş maçının ne ertelenmesi ne de seyircisiz oynanması mümkün değildir. Bir kişide çıkan koronavirüsü bahane etmek korkaklıktır” ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Terim’in Corona virüs testi pozitif çıkınca da Rasim Ozan Kütahyalı, “13-14 Mart’ta koronavirüs için en önemli şeyin sosyal mesafe olduğu biliniyordu. Buna rağmen herkesin dip dibe olduğu maçlar oynatıldı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.