DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

R10.Net davetiyesiz üyelik kısa süreliğine aktif! Ülkemizde faaliyet gösteren en kapsamlı forum sitelerinden R10.net yıllardır davetiyesiz üyelik kabul…

05.04.2020
A+
A-

R10.net yönetimi #EvdeKal projesine destek olabilmek için kısa süreliğine davetiyesiz üyelikleri açtığını duyurdu. İnsanların internet tabanlı işlerde evlerinden çalışarak ekonomilerine katkı sağlayabilmesi için atılan bu adımda foruma üye olabilmeniz için sizden bazı bilgiler talep ediliyor.

10 Nisan 2020 tarihine kadar geçerli olan davetiyesiz üyelikten yararlanmak isteyenlerin;

– T.C Kimlik Kontrol
– Mail Onay
– Günün tarihi yazılı bir kağıtla birlikte selfie çekerek fotoğrafı yüklemek.
– SMS Onay ile birlikte 4 doğrulama sonrasında hesabınız aktif edilecek.

Olmak üzere toplamda 4 faktörden oluşan bu güvenlik sürecini tamamlaması gerekiyor. Özellikle T.C kimlik kontrolü gerçekleştirileceği için yanlış bilgilerle foruma kayıt olmak isteyenler engellendi. Bu dolandırıcılıkların önüne geçmek için önemli bir faktör.

R10.net üyelik işlemi nasıl yapılır?

1. Üyelik formunu doğru bilgilerle tamamlayın.

2. Boş bir kağıda en üste R10.net yazıp altına üye olmak istediğiniz günün tarihini yazın. Bu kağıtla birlikte Yüzünüzün net gözükeceği şekilde çektiğiniz özçekim ( selfie ) görüntüsünü yükleyerek ederek kayıt işlemini tamamlayın.

3. Aktivasyon için gelecek olan mailde yazan aktivasyon linkine tıklayın.

4. Moderatörler tarafından manuel kontrol sonrası verilecek onaylama, yeniden resim isteme talebi yada üyelik kabul edilmeme durumu size gün içerisinde tekrar mail olarak gelecektir.

5. Mail olumlu olarak gelir ve üyeliğiniz onaylanırsa R10.Net’e email ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapın. Sonrasında karşınıza sms onay ekranı çıkacak telefon numaranızı doğru girdiğinizden emin olduktan sonra SMS doğrulama işlemini yapmalısınız. SMS doğrulama işlemini yapmadan hiçbir sayfaya giriş izniniz bulunmaz.

R10.net yönetimi 1. 2. ve 3. şıkları sorunsuz yerine getiren herkesin üyelik talebinin onaylanacağını açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.