DOLAR 32,5808
EURO 35,0133
ALTIN 2.460,62
BIST 9.900,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Quadro RTX ekran kartlı ConceptD serisi tanıtıldı!

04.09.2019
A+
A-

Acer, yaratıcı işlerle uğraşan profesyoneller için yeni ConceptD ailesini tanıttı. Altı yeni mobil iş istasyonu ve bir yeni monitör tanıtan şirket Quadro RTX GPU’lar ve Intel Core i9 işlemcilerle dikkat çekti.

ConceptD 9 Pro özellikleri ve fiyatı

Yeni ConceptD ailesinin en dikkat çeken modeli Intel Core i9 işlemci ve Quadro RTX 5000 ekran kartı ile kullanıcılara sunulan ConceptD 9 Pro oldu. Dikkat çeken tasarımı ve kullanılabilirliği ile ön plana çıkan cihaz, oldukça fazla hareket yeteneği olan dokunmatik bir ekrana sahip.

Ekran 17.3 inç ve 4K çözünürlük sunarken Adobe RGB renk alanının yüzde 100’ünü kapsayan PANTONE onaylı olarak karşımıza çıkıyor. Bilgisayar, Nvidia’nın RTX Studio programının da bir parçası olarak 4.096 basınç seviyesine sahip bir Wacom EMR kalem içeriyor.

ConceptD 9 Pro, Kasım ayında Kuzey Amerika ve EMEA bölgelerinde 5799 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Fiyat etiketiyle de görüldüğü gibi kişisel kullanım için pek uygun bir tercih olmayacak.

ConceptD 7 Pro özellikleri ve fiyatı

ConceptD 7 Pro, daha geleneksel bir dizüstü bilgisayar formuna sahip, ancak yine de güçlü bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Intel Core i7 işlemci ve Quadro RTX 5000 ekran kartı ile gelen dizüstü 15.6 inç’lik 4K bir ekrana sahip. Bu model dokunmatik bir ekran paneline sahip olmasa bile yine de sunduğu renklerle iyi bir ekran deneyimi sunacak.

Tıpkı 9 Pro gibi bu model de RTX Studio programının bir parçası ve ConceptD 7 Pro, Kuzey Amerika’da bu ayın sonunda 2.699 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Daha sonrasın diğer bölgelere satışa çıkarılması bekleniyor.

ConceptD 5 ve ConceptD 5 Pro özellikleri ve fiyatı

ConceptD 5 Pro’ya bakacak olursak Intel Core i7 işlemci ile sunulurken, Quadro RTX 3000 ekran kartı ile de karşımıza çıkıyor. Hem ConceptD 5 hem de ConceptD 5 Pro 4K çözünürlüğe sahip olarak oldukça iyi bir ekran deneyimi sunuyor. Fakat Pro olmayan model ConceptD 5’te GeForce RTX 2060 ekran kartı barındırılmış.

ConceptD 5 Pro Ekim ayında 2000 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkacakken ConceptD 5 ise 1800 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

ConceptD 3 ve ConceptD 3 Pro özellikleri ve fiyatı

ConceptD Pro serisinin en ucuzu olan seri diğer modellerle kıyaslandığında oldukça düşük özellikler sunsa da oldukça iyi özelliklerle karşımıza çıkıyor. ConceptD 3 ve ConceptD 3 Pro 15.6 inç’lik Full HD ekranlarla karşımıza çıkıyor. Her iki model de Intel Core i7 işlemcilerden güç alırken, ConceptD 3 Pro Quadro T1000 ekran kartı ile geliyor. ConceptD 3 ise GeForce GTX 1650 ile karşımıza çıkıyor.

Son olarak ConceptD 3 Pro 1699 dolar fiyat etiketine sahipken ConceptD 3 de 999 dolar fiyat etiketi ile sunulacak. Şirket bu modellerle giriş, orta, yüksek seviye tasarımcı ve yaratıcı işlerle uğraşan profesyonelleri hedefliyor.

ConceptD CM2241W monitör özellikleri

Yeni ConceptD CM2241W 16:10 en boy oranına sahip 1920 x 1200 çözünürlüğünde minimum çerçeveli 22 inç bir monitör olarak karşımıza çıkıyor. Tüm ConceptD ürünlerinde olduğu gibi, PANTONE onaylı ve Adobe RGB renk gamının yüzde 99‘unu destekliyor. Ayrıca 75Hz’lik yenileme hızı ile de oldukça dikkat çeken bir monitör oldu. Fakat Acer tarafından monitörün fiyatı henüz açıklanmadı. Etkinliğin ileriki günlerinde gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.