DOLAR 32,3892
EURO 34,7838
ALTIN 2.398,22
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Pucca’dan Ece Erken’e zehir zemberek sözler!

08.05.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine tarafından gerçek adı Selen Pınar Işık olan fakat Pucca ismiyle ünlenen sosyal medya fenomeni önce Alişan ile ilgili “Ayrım ettiniz mi birkaç haftadır Alişan sormadıkları halde ‘Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, ölüyorum’ türü demeç vermedi” dedi.

Pucca’nın bu tweet’ine birçok cevap geldi. Ünlü fenomen, kendisine cevap atan bir sayfanın Ece Erken’e ait olduğunu bahis etti. Ece Erken, bunun üzerine Pucca’ya dava açacağını açıkladı.

‘DONUMDA SALLARIM SİZİ’

Pucca, bunun üzerine sert sözlerle Erken’e yüklendi ve şöyle dedi:

“Ece sen hayatımda gördüğüm en bomboş bak açık açık söylüyorum en salak kişisin. Bu yaşına kadar nasıl yaşadın şok içindeyim. Beni tehdit ettirdiğin yeni yetme mafya sevgiline söyle donumda sallarım sizi.”

Kısa bir zaman önce BJK eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşamış Erken’in yeni sevgilisinin kim olduğu merak edildi.

İşte, o ağız dalaşı…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.