DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

PUBG Mobile’ın gizli haritası ortaya çıktı: Livik PUBG Mobile, Livik haritası ile birlikte tazelenecek. “Gizli harita” olarak adlandırılan bu haritanın…

25.06.2020
A+
A-

Daha önce 0.19.0 güncellemesi hakkında konuşan PUBG Mobile yönetimi, bu oyuna yeni bir haritanın daha ekleneceğini açıklamıştı. Çoğu kişi, ilk olarak, bu açıklamanın Erangel 2.0 haritasını ima ettiğini düşünüyordu.

Alınan bilgilere göre PUBG Mobile namına farklı bir harita hazırlandı. Bir Takım oyuncular, bu haritanın adını Fourex olarak açıklasa da bu ismin içten olmadığı ortaya çıktı. PUBG Mobile, Twitter profilinden Livik haritası hakkında paylaşımlar yaptı.

Bu harita, PUBG Mobile’ın Beta sürümü için geliştirildi. Hem bu savaş alanı sadece PUBG’nin mobil sürümü için tasarlandı. Daha önce oyuncuların beğenisine sunulan haritalardan ikisi olan Miramar ve Vikendi, PUBG’nin PC sürümünden alınmıştı.

Livik haritası, PUBG Mobile’da yer alan öteki bütün haritaların doğasından esinlenilerek tasarlanmış bir harita olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıyeten bu haritada beton yığınları yerine devasa kamyonlar, oyuncuları iyileştiren göletler ve ihtişamlı havuzlar yer alacak.

Introducing… Livik! Our newest PUBG MOBILE exclusive map! ?️

We can’t wait for you to experience Livik in it’s full glory! Try it in Beta now! ? https://t.co/Lvgc5qlZAp pic.twitter.com/U99zb3ypCY

— PUBG MOBILE (@PUBGMOBILE) June 25, 2020

PUBG’nin bilgisayar sürümünde bulunmayan bu harita, PUBG Mobile’ın en ufak haritası olarak oyundaki yerini aldı. 0.19.0 sürümünün geliştirilme aşamasında olması, bu haritanın diğer oyuncular namına da geçerli olması beklenen çıkış tarihini geciktiriyor.

Bu harita şu lahza yalnızca muhakkak oyuncular göre denenebiliyor. Yalnızca Beta sürümüne kayıt olan oyuncular göre deneyimlenebilen Livik haritasının olası çıkış tarihi temmuz ayının ikinci haftası olabilir.

Bu konu hakkında demin muhakkak bir bilgi mevcut yok. PUBG Mobile yönetimi, bu haritanın çok özel bir harita olduğunu vurguluyor. Son olarak bu haritada bulunan objelerin değiştirilebileceğini de belirtelim.

Oyuncular, PUBG Mobile’da çalışan yetkililerden Livik ile ilgili daha pozitif data bekliyor. Önümüzdeki günlerde bu proje hakkında daha fazla haber alabiliriz. Yeni savaş alanı hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.