DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

PUBG Mobile için skandal iddia!

21.03.2018
A+
A-

Şirket her zaman kullanıcı rakamlarıyla övündü. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. Ama birçok oyuncunun verdiği raporlara göre, mobil versiyon şu an oyuncu eksikliğini hissettirmemesi için bot kaynıyor. Oyuncular daha ilk seferlerinde oldukça kolay bir şekilde birinci olunca şüphelenmeye ve testler yapmaya başlamışlar.

www.twitch.tv’de ShiftDeleteNet’den SDN ofisinde Pubg Mobil Heyecanı’i izleyin

İddialara göre, yeni oyuncuların kolayca oyuna alışması için böyle bir tercihe gidilmiş. Yine de bunun hiçbir şekilde resmi olarak duyurulmamış olması gerçekten de dikkat çekici. Oyunu apar topar tüm dünyada erişime açan şirketin, Fortnite’ın nefesini ensesinde hissetmesi, bot kararını çok daha iyi açıklıyor. Hızlı bir şekilde oyuncu rakamlarını yükseltmek için botlarla dolu bir oyun bizlere sunulmuş olabilir.

:: Sizin bu konu hakkında görüşlerinizi alalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.