DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

PUBG Mobile grafik ayarlarını değiştirme!

01.04.2018
A+
A-

Kısa süre önce mobil platformlara çıkışını yapan PlayerUnknown’s Battlegrounds diğer adıyla PUBG, masaüstü sürümündeki başarısını mobil sürümde de devam ettiriyor.

Hızla popüler olan oyun, birçok akıllı telefonu bir hayli zorlamakta. Zira zaten hali hazırda takılmalara sebep olan oyun, donanımsal dar boğazlar sebebiyle birçok kullanıcı çileden çıkarabilmekte. Dolayısıyla oyunu daha akıcı oynayabilmeniz için oyundaki çözünürlük ayarlarını değiştirme ve Lag giderme yolundan bahsettik.

Dev ekranda PUBG Mobile oynadık

Dünyayı kasıp kavuran PUBG Mobile oyununda limitleri zorlamak istedik ve bu güzel oyunu 55 inç boyutlu bir televizyonda oynadık! Nasıl mı?

Çözünürlük ayarlarını değiştirme:

Not: Başlamadan önce sistem dosyalarına müdahale edileceği ve ve 3.Parti bir yazılım kullanılacağı için tüm sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Adım 1: Öncelikle ES Dosya Yöneticisi uygulamasına ihtiyacınız olacak. Uygulamayı aşağıdaki linkten indirin ve şu yolu izleyin: “Uygulamanın Yüklü Olduğu Bellek” > Android > Data > com.tencent.ig > Files > UE4Games > Shadow Tracker > Shadow-Tracker- >Saved > Config > Android > UserCustom.ini

Adım 2: Var olan “UserCustom.ini” dosyasının bir kopyasını alın ve güvenli bir yerde boş bir klasöre yapıştırın. (bir aksilik durumunda değiştirebilmek için)

Adım 3: Özelleştirilmiş “UserCustom.ini” dosyasını aşağıdan indirin . Dosyayı aynı konuma kopyalayın ve değiştirin.

Adım 4: PUBG Mobile‘ı çalıştırın ve değişiklikleri görüntülemek için Ayarlar > Grafikler sekmesine gidin. Kademeli birçok farklı grafik ayarının geldiğini görebilirsiniz. Cihazınıza en uygun olanını seçin.

PUBG Mobile inceleme! – Nasıl oynanır?

PUBG Mobile inceleme videosu ile karşınızdayız. 2017’in en iyi oyunlarından biri olan ve 30 milyona yakın kullanıcısıyla fırtınalar estiren PUBG sonunda mobilde!

Daha iyi Ping oranı ve Lag giderme için:

Adım 1: İlk önce PUBG Mobile‘ı çalıştırın ve oturum açtığınızdan emin olun.

Adım 2: Giriş ekranında, ara yüzün en üstünde Sunucu kısmına girin. Avrupa veya Asya sunucusunu seçtiğinizden emin olun. Bu sunucular hem yeni eklendiği, hem de konum itibari ile yakın oldukları için size daha iyi bir ping oranı sağlayacaktır.

:: ES Dosya Yöneticisi Google Play Store sayfası!

:: Özelleştirilmiş “UserCustom.ini” dosyası!

Takım kurduk, PUBG Mobile oynadık!

PUBG Mobile, çıkışıyla beraber şimdiden fenomeni tüm dünyaya yaymış durumda. Bir yandan rekabet, bir yandan da bot skandalları derken sizler için güzel bir video hazırlamaya karar verdik.

:: Siz bu işlem hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.