DOLAR 32,5631
EURO 34,7032
ALTIN 2.496,42
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

PUBG Mobile, Call of Duty özelliği ile geliyor! Call Of Duty Mobile oyununun yayınlanması ile birlikte rekabet kızıştı. PUBG Mobile, Call Of Duty’de…

23.12.2019
A+
A-

Call of Duty’nin mobil oyun sektörüne girmesi ile birlikte rekabet ortamı daha da kızıştı. Bunun üzerine bazı güncellemeler yapan şirket, şimdi de drone için testlere başladı.

Bir YouTuber’ın keşfettiği yeni özellik 2020 yılını bekleyebiliriz. Güncelleme konusunda henüz kesin bir bilgi yok ancak bu özelliğin 2020 yılına kadar bekletileceği tahmin ediliyor.

Oyunun Çince sürümünde ortaya çıkan bu özelliğin detayları hakkında net bir bilgi yer almıyor. Sızdırılan video üzerinden değerlendirme yapmak gerekirse PUBG Mobile drone özelliği Call of Duty’den farklı çalışıyor.

Call of Duty’de dronelar saldırı için kullanılıyor. PUBG Mobile drone özelliği ise diğer oyunculara casusluk yapmak için hazırlanmış. Ayrıca oyuncular diğer oyun modlarında da bu özelliği kullanabilecekler. Rage Gear modunda da kullanılabilen özellik, oyunun seyrini değiştireceğe benziyor.

Önümüzdeki aylarda özelliğin PUBG oyununu nasıl değiştireceği daha iyi anlaşılacak. Haritada insanlarla karşılaşmak için hareket etmek yerine farklı stratejiler ile rakipleri bulmak oyuncuların yararına olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.