DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

PUBG Mobile 0.18.0 ile gelecek Miramar detayı! PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi bekleniyor. 7 Mayıs 2020 tarihinde gelecek olan güncellemeyle birlikte…

06.05.2020
A+
A-

Yeni güncellemenin oyuncular göre heyecanla beklendiğini aktaralım. Bunun yanına yeni güncelleme ile gelecekler arasında sevilen harita Miramar için de bir değişim geliyor. Geliştirilmiş bir Miramar haritası ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan PUBG Mobile için Mad Miramar geliyor.  Miramar haritasının ikinci versiyonunda bizleri farklı yarış modları ve bambaşka rampalar karşılayacak. Haritada genel anlamda görsel değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

Kuşkusuz Miramar haritası güncellemesinin yalnızca görünen kısmı. Geliştirilmiş Miramar haritasına ilave olarak kullanıcılara yeni silahlar da gelecek. Oyuncuların performanslarını daha iyi görecekleri bir gösterge ile birlikte savaş metriklerinin de biraz değişeceğini anlatmak muhtemel.

PUBG Mobile düşüşü Game For Peace yükselişi

Yeni yayımlanan raporda, Nisan ayında en fazla indirilen mobil uygulama belirlenmiş olurken nisan ayında en çok indirilen mobil oyun da muhakkak oldu.

Bunların yanına kuşkusuz oyunun en son güncellemede Cheer Park adlı yeni bir sosyal işlev kazanması beklentiler arasında yer alıyor. Hoş bir sosyal işlev olacağı söylenen Cheer Park eklemesi kullanıcılar kadar ilgiyle bekleniyor. Oyuncularla hakiki zamanlı olarak buluşabilecekleri bir sosyal alan olduğu aktarılıyor. Böylelikle kullanıcılar birbirleriyle daha kolay etkileşime girebilecek.

Cheer Park, oyuncuların farklı alanlara yönlendirilmiş istatistiklerini ve öteki ayrıntılarını bakmak için birbirleriyle etkileşime girmesine, çeşitli oyun modlarında ekip hazırlamak ve oynamak için buluşmasına ve hatta gruba gösteri ettikten sonra arkadaşlarıyla birlikte bambaşka aktiviteler yapmasına olanak tanıyor. Bu karantina günlerinde oldukça eğlenceli olacak gibi duruyor.

Siz yeni güncelleme için heyecanlı mısınız? Yeni gelecek özellikler hakkında neler düşünüyorsunuz? 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.