DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

PUBG iki olay birden kutluyor!

23.12.2017
A+
A-

PUBG, PC ve yeni sunulduğu Xbox One platformlarında toplam 30 milyon oyuncuya ulaşma başarısı gösterdi. İlk kez Mart ayında çıkan ve Kasım ayında 20 milyon barajını geçen oyunun satışlarının geçtiğimiz ay hızlandığına da dikkat çekiliyor.

Oyun, 1 yıldan kısa sürede oyuncu tabanını ciddi anlamda genişletmeyi başarmasıyla dikkat çekiyor. Bu anlamda Blizzard tarafından geliştirilen ve satışa sunulduktan 11 ay sonra aynı sayıyı gören Overwatch ve 8 ayda 20 milyonu gören Destiny karşısında önemli bir başarı söz konusu. Şu an için Destiny 2 için satış rakamlarının paylaşılmadığını da not olarak düşelim.

Ardına büyük bir yayıncı almadan etkileyici bir yükseliş ivmesi yakalayan hayatta kalma oyunu, anında tekrar ve kill-cam özelliklerinin yanı sıra yeni bir haritaya daha kavuştu. Oyunun ilk olarak Çin için sunulacak bir mobil versiyonu üzerinde de çalışıldığını hatırlatalım.

:: Bu oyunu satın aldınız mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.