DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

PUBG hayranlarını üzecek gelişme!

18.10.2018
A+
A-

Satış rakamlarıyla rekorları altüst eden Battle Royale oyunu ülkemizde de birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediyor.

NBA 2K19 Android için yayınlandı

Basketbol  oyunlarını seven oyuncuların favorilerinden biri olan NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K19 Android sürümü yayınlandı. Google Play Store’da yayınlanan oyun iOS’a göre farklılıklar içeriyor.

Fakat bugün yaşanılan gelişme ile birlikte yapımcı firma almış olduğu karar ile birlikte, oyunun Steam fiyatına yüzde 30‘luk bir zam yaptığını duyurdu. Böylece güncellenen PUBG Türkiye fiyatı 69TL’den 87 TL‘ye yükseldi.

PUBG Türkiye fiyatı

Yapılan zam ile birlikte Steam kurunun dışına çıkan Bluehole, Türkiye’deki kullanıcılarını bir hayli üzeceğini de belirtmekte yarar var.

Hatırlayacağınız üzere Haziran ayında açıklanan rapora göre Battle Royale oyununun toplam oyuncu sayısının 400 milyondan fazla olduğu belirtilmişti.

Popüler oyunda her gün bu sayının 90 milyonluk kısmının oyuna giriş yaptığını belirten yapımcı şirket, ortalama her 5 kayıtlı oyuncudan birinin oyunu her gün düzenli oynadığını da vurgulamıştı.

Ülkemizde de bir hayli popüler olan oyuna yapılan sessiz sedasız yapılan bu zamanın nasıl bir etki göstereceğini ilerleyen güncelerde göreceğiz.

Fakat popüler oyunun en büyük rakibi olan Fortnite ise ücretsiz olarak oynanabiliyor olması, bazı oyunculara daha cazip gelmekte. Peki siz, oyunun yeni fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.