DOLAR 32,4494
EURO 35,0400
ALTIN 2.324,05
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

PS5 Oyuncuları, Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs: Legion’ı Ücretsiz Yükseltemiyor

22.11.2020
A+
A-

Uzun zamandır beklediğimiz dönem geldi ve yeni nesil oyun konsolları hayatımıza girdi. Microsoft’un Xbox Series X ve S konsolları ve Sony’nin PlayStation 5 konsolu ilk alıcılarını buldu. Oyun konsollarında şu anda oynanabilecek yeni nesil oyun sayısı oldukça az olsa da oyuncular gözlerini önümüzdeki aylara dikti.

Tabii yeni oyunlar çıkana kadar oyuncular da yeni konsollarını deneyimleyebilecekler. Zira bir önceki nesil için geliştirilen oyunlar yeni nesil oyun konsollarında da oynanabiliyor. Ancak bunun için o oyuna sahip olmanız şartı aranıyor. Sony’nin PlayStation 5 oyun konsolunu satın alanlarsa şu anda garip bir sorunla karşı karşıya.

2 Ubisoft oyunu sorun yaşatıyor:

assassin's creed valhalla

Daha önce PlayStation 4 için Assassin’s Creed Valhalla veya Watch Dogs: Legion satın aldıysanız bu oyunları PlayStation 5’te ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz – tabii şimdi bahsedeceğimiz sorunla karşılaşmıyorsanız. Avrupa’da pek çok PlayStation 5 kullanıcısı, oyunlarını yeni nesil konsolda oynayamadıklarını paylaşmaya başladı.

PlayStation 5 kullanıcılarının yaptıkları paylaşımlara göre Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs: Legion’ın fiziksel kopyaları şu anda sorun yaşatıyor. Oyuncular, olması gerektiği gibi sahip oldukları Blu-Ray disklerini PlayStation 5’e takıyor. Ancak oyuncuların karşısına oyunun ücreti ve oyunu satın almaları gerektiği hatası çıkıyor.

Şu ana kadar yalnızca bu iki Ubisoft yapımında yaşandığı bildirilen bu sorun hakkında Ubisoft da çalışmalarına başladı. Şirket, sorunu araştırmaya başladığını açıkladı. Avrupa’daki PlayStation 5 kullanıcılarının sorunun üstesinden gelmek için buldukları dolaylı çözümse Türkiye üzerinden PlayStation Network hesabı oluşturmak oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.