DOLAR 32,4532
EURO 34,7313
ALTIN 2.441,41
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

PS5, Fiziksel Oyunları Herhangi Bir Yükleme Olmadan Çevrimdışı Oynamaya İzin Verecek

15.10.2020
A+
A-

Sony’nin yeni oyun konsolu PS5, çok yakında satışta olacak, ancak bunun öncesinde yeni bilgilerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bugün, yeni konsolun kullanıcı arayüzünü de görmüş olduk. Elde edilen tek bilgi ise arayüz olmadı. Digital Foundry’nin PS5 için ürettiği bir makalede, konsol hakkında bazı önemli bilgileri de öğrenmiş olduk. 

Yayınlanan makaleye göre PS5 konsolu, fiziksel oyunları çevrimdışı yüklemenize ve hatta çevrimdışı oynamanıza izin veriyor. Bir oyuna yüzlerce TL para verip satın aldığınızda ve eve gelip diski PS5’inize taktığınızda güncelleme yapmadan başlamadığını düşünün. Belki internet bağlantınız çok da iyi değil veya hiç yok. Neyse ki Sony, yeni konsolunda online oyunlar dışında diskle alınabilen oyunların çevrimdışı olarak da sorunsuz bir şekilde oynanmasına olanak tanımış. 

Bu yenilik, özellikle ülkemizde olduğu gibi her noktada istikrarlı internet bağlantısına sahip olmayan kişiler için çok önemli olacak. Elbette bu özelliği kullanabilmek için konsolun diskli versiyonuna sahip olmak gerekiyor. 

Sony, PlayStation 5’in kullanıcı arayüzünü gösterdi

Bu bilgiler dışında bugün Sony, uzun süredir beklenen PS5 arayüzünü bir videoyla birlikte gösterdi. Oyunculara ilgi çekici ve kişisel bir deneyim sunmayı amaçlayan şirket, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte bir de video paylaştı. Sony’nin PS5 kullanıcı arayüzü için yazdığımız yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.