DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

PS Plus Temmuz 2020 oyunları açıklandı Sony, bugün onuncu yılını kutladığı PS Plus servisinde Temmuz 2020 için bedava sunduğu oyunları açıkladı…

30.06.2020
A+
A-

Sony’nin her ay PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak yayınladığı listenin Temmuz 2020 oyunları muhakkak oldu. Aylık abonelik sistemiyle her ay kullanıcılara iki ücretsiz oyun veren PS Plus, iki bambaşka türde oyunu ücretsiz sunuyor.

Sony’nin her ay hangi oyunları bedava vereceğinin tahmin edilmeye çalışıldığı bir Reddit tartışmasında, temmuz ayı için verilecek oyunların Crash Bandicoot N Sane Trilogy, Resident Evil 7 ve No Man’s Sky olabileceği konuşuluyordu.

Özellikle Resident Evil 7, oyuncular tarafından beklense de PS Plus Temmuz asıl oyunları NBA 2K20 ve Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration oldu. Sony, Plus servisinin onuncu yılı dolayısıyla bonus oyun olarak Erica‘yı bedava sundu.

As PS Plus reaches its tenth anniversary, your games for July are revealed: NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider and Erica: https://t.co/B5p4fmWgqp pic.twitter.com/JoEaQSQn0V

— PlayStation (@PlayStation) June 29, 2020

PS Plus servisinin bugün onuncu yılını kutlayan Sony, “PS Plus’ın 29 Haziran 2010’da duyurulmasının üzerinden bütün 10 sene geçti. PS Plus’ı bunca yıl desteklediğiniz için sizlere samimiyetle teşekkür etmek istiyoruz.” mesajını yayınladı.

Onuncu yılı kutlamak için bonus oyuna ilave olarak bütün oyunculara bedava PS4 teması verileceği duyuruldu. Ayrıca Sony, bütün oyuncuların aksiyonu hissedebilmesi için hafta sonu çok oyunculu bir çevrimiçi lansman gerçekleştireceklerini duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.