DOLAR 32,2129
EURO 34,6950
ALTIN 2.440,32
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

PS Plus ekim ayı ücretsiz oyunları belli oldu

25.09.2019
A+
A-

PS Plus Ekim 2019 için ücretsiz olarak sunulacak oyunlar açıklandı. Oyuncular, ay boyunca bu oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecek. Yeni oyunların duyurusu State of Play etkinliğinde yapıldı. Ücretsiz olan oyunlardan ilki The Last of Us Remastered oldu. Tam da The Last of Us 2 ile ilgili fiyat ve çıkış tarihi bilgilerinin açıklandığı şu günlerde, The Last of Us Remastered indirimi oyuncuların yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Bir diğer oyun ise MLB The Show 19 olarak açıklandı. Bu oyun da ay boyunca PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Şirket geçen ay Darksiders 3 ve Batman Arkham Knight oyunlarını ücretsiz olarak sunarak oyuncuları sevindirmişti.

Son olarak hatırlatalım, bu oyunlara erişebilmek için PS Plus aboneliğine sahip olmanız gerekiyor. Bu üyeliğiniz yoksa ne yazıkki oyunları ücretsiz indirmeniz mümkün değil. Ayrıca, oyunlar yalnızca PlayStation 4 için geçerli. Playstation 3 ve Playstation Vita sahipleri için ücretsiz oyunların dağıtımı geçtiğimiz Mart ayında sonlandırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.