DOLAR 32,3784
EURO 34,7029
ALTIN 2.402,74
BIST 10.092,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Protez Saç Ömrü Ne Kadardır?

14.03.2020
A+
A-

Erkek Protez Saç Uygulaması
Protez saç uygulaması hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için yazımızı okuyabilirsiniz. Erkek tipi saç dökülmelerinde, saç kaybını durdurmanın belli başlı yöntemleri vardır. Kozmetik açıdan saç kaybını durdurmak zor olsa da gelişen teknoloji ile eski saçlarınızdan daha sık ve şık saçlara sahip olmanız artık mümkün.
Size özel hazırlanan birinci sınıf protez saç uygulaması ile saçsızlık artık kaderiniz olmayacak. Saç ekimine oranla saç protezi fiyatları bütçeye daha uygundur. Erkek protez saç modellerine göre bu fiyatlarda artış ya da düşüş gözlemlenebiliyor.

Peki yapılan Protez Saç Ömrü Ne Kadardır?
Protezin saçın kullanım ömrü, saça yapılan bakım ile uzayabiliyor ya da daha kısalabiliyor. Ortalama kaliteli bir protez saçın kullanım ömrü 12 aydır. Ancak iyi bir bakım ile bu süre daha uzayabiliyor. Erkeklerin protez saçları kısa olduğu için kadın protez saç kullanıcılarına göre daha uzun kullanım gözlemlenebiliyor. Kullanım alışkanlıklarınız bu süreyi uzatmada önemli faktördür.
Rutin bakım kontrollerinizi bakım merkezinize yaptırarak bu süreyi uzatmak sizin ellerinizde.

Protez Saç Nedir?
Protez saç, ince ve hassas bir file sistemine gerçek saç tellerinin örülmesi işlemi ile ekilmesidir. Bu fileler su geçirir ve hava alır. Böylelikle duş vb gibi aktivitelerinizde asla sorun yaşamayacaksınız. Yine protez saçın hava alması ile cildinizde oluşabilecek yaraların önüne geçersiniz.
Saçları dökülen erkeklerin ilgisi ve Türkiye’de yaşayan bir çok ünlü ismin protez saçı tercih etmesi ile birlikte, protez saç kullanımı hayli artmıştır. Bölgesel saç yapıştırma işlemide mümkündür. Yalnızca açılan bölgeye saç protezi yapıştırılır. Ülkemizde çok deneyimli saç protezi yapan hekimler ve kuaförler bulunmaktadır. Saçlarınızı usta ellere bırakın onlar gerisini halledeceklerdir.

Kaynak;
https://protezsacfirsati.com/kadin-protez-sac/
https://protezsacfirsati.com/erkek-protez-sac/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.