DOLAR 32,3455
EURO 34,7634
ALTIN 2.392,55
BIST 10.246,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Prenses Kate Middleton’ın geleneksel Noel konserinde Prens Louis rol çaldı

Her yıl Noel döneminde Kate Middleton’ın düzenlediği konsere, bu yıl ilk kez katılan Prens Louis, sempatik tavırlarıyla kraliyet hayranlarının kalbini çaldı. Kate Middleton ve Prens William çiftinin en küçük çocuğunun tavırlarına sosyal medyadan övgüler yağdı.

25.12.2023
A+
A-

Prenses Kate Middleton’ın her yıl geleneksel olarak Noel döneminde Westminster Abbey’de düzenlediği konsere bu yıl ilk kez kraliyetin en küçük çocuğu Prens Louis de katıldı.

5 yaşındaki Louis, 8 yaşındaki ablası Prenses Charlotte ve 10 yaşındaki ağabeyi Prens George ile birlikte anneleri Kate Middleton ve babaları Prens William’ın yanında boy gösterdi.

Küçük prens, hem sanatçılardan hem de her zaman güzelliğiyle öne çıkan annesi Prenses Kate’ten rol çaldı. 

Prens Louis daha önce annesinin yıllık Noel konserine katılamayacak kadar küçüktü ancak ilk kez katılım gösterdiği etkinlikte hayal kırıklığı yaratmadı. Küçük prense sosyal medyadan övgüler yağdı.

8 Aralık’ta çekilen konserin tamamı dün akşam ITV’de yayınlandı. Etkinlikte, ünlü aktör Jim Broadbent, J.R.R. Tolkien’in “The Father Christmas Letters” adlı eserinden bir bölüm okudu. Bu sırada Louis’in Kate Middleton’ı dürterek, “Anne” diye seslendiği ve parmağıyla ünlü aktöre işaret ettiği anlar, ekran karşısındaki kraliyet hayranlarını mest etti.

Galler Prensi ve Prensesi’nin en küçük çocuğu, kardeşleri Prenses Charlotte ve Prens George ile birlikte Noel mektuplarını gönderdi.

Üç kardeş, 1500 kişiyle dolu konser salonunda mumları tutarken ve Noel şarkıları söylerken ebeveynlerinin ve diğer kıdemli kraliyet üyelerinin yanında kraliyete yakışır duruşlarıyla övgü topladı.

Kraliyet Vakfı tarafından desteklenen “The Together At Christmas” (Birlikte Noel) adlı tören, bu yıl Birleşik Krallık’taki bebekleri, küçük çocukları ve aileleri desteklemek için çalışanların onuruna düzenlendi.

Kraliyet çocukları, şapelde din adamlarını selamlarken de saygılı duruşlarıyla beğenildi.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.