DOLAR 32,2626
EURO 35,0791
ALTIN 2.465,69
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Prenses Diana hakkında sarsıcı itiraf!

31.07.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Prens Charles ve Prenses Diana’nın 29 Temmuz 1981’deki görkemli düğün töreninden önce ikili, BBC sunucusu Angela Rippon’un programına konuk olmuştu. Bugün 74 yaşında olan sunucu Angela Rippon, röportaja dair itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Rippon, Charles ve Diana röportajı sırasında Galler Prensesi’nin bazı şeyleri saklar bir tavır sergilediğini söyledi. Röportajın sonunda çifte, “Dünyadaki tüm mutluluklar sizi olsun” diyen Rippon’a çift teşekkür etti.

Fakat Rippon’un sözlerinin ardından Diana’nın yüz ifadesi birdenbire değişti ve mutsuz bir hal aldı. Röportajı gerçekleştirdiği sırada bu ayrıntıyı fark edemediğini belirten Rippon, Diana’nın yüz ifadesinin çok şey anlattığını belirtti.

“Uzun yıllar mutluluklar dilediğimde Charles, Diana’ya baktı ve Diana’da yere baktı” diyen Rippon, “Belki de bu ifadeyi daha fazla incelemeliydik” sözlerini söyledi.

Rippon, “Röportajın son beş saniyesi neler yaşanacağına dair bize işaret veren anlardı” dedi.

15 yıl boyunca evli kalan Charles ve Diana’nın oldukça inişli ve çıkışlı bir ilişkisi vardı. Diana evliliği boyunca eşi Charles’in Camilla Parker Bowles ile olan ilişkisiyle yüzleşmek zorunda kaldı.

1996 yılında Diana ile gerçekleştirilen röportajda, Galler Prensesi, Prens Charles ile olan evliliği için ‘Bu evlilikte üç kişiydik’ ifadesini kullanmıştı. İngiliz polis teşkilatı Scotland Yard, Diana’nın ölümüne ilişkin iddiaları araştırmak üzere 2004 yılında “Paget Operasyonu” adlı soruşturma açmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.