DOLAR 32,1847
EURO 34,9636
ALTIN 2.507,32
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Prens Philip hayata gözlerini yumdu

09.04.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre bir süredir sağlık sorunu yaşayan Kraliçe Elizabeth’in eşi Prens Philip’in yaşamını yitirdiği açıklandı.

Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada 99 yaşındaki Prens Philip’in bu sabah Windsor’da yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Son aylarda hastanede tedavi gören ve sağlık durumu merak konusu olan Philip’in bu sabah huzur içinde yaşamını yitirdiği belirtilirken, konuyla ilgili kapsamlı bir açıklamanın daha sonra yapılacağı vurgulandı.

Kraliçe Elizabeth ile 73 yıl boyunca evli kalan ve Kraliçe’nin en büyük dayanağı olarak bilinen Philip, Edinburgh Dükü unvanına sahipti.

16 Şubat’ta başkent Londra’daki King Edward VII Hastanesi’ne kaldırılan ve iki haftalık tedavi sürecinin sonunda St. Bart’s Hastanesi’ne nakledilen Philip’in enfeksiyon ve kalp sorunu dolayısıyla hastanede olduğu açıklanmıştı.

16 Mart’ta taburcu olan Prens Philip’in o dönemde sağlığının iyi olduğu açıklanmıştı.

Prens Philip’in ölümünün ardından Buckingham Sarayı’nda bayraklar yarıya indi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.