DOLAR 32,5214
EURO 34,7856
ALTIN 2.420,98
BIST 9.711,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Prens Harry yine eleştirilerin odağında

23.08.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre kraliyet ailesinden ayrılarak ABD’ye yerleşen ve Hollywood’da kendine yer bulma çabası içinde olan Prens Harry ve eşi Meghan Markle yine eleştirilerin odağında. Kraliyet ailesi unvanını ve şöhretini sömürmekle suçlanan çift bu sefer de bir “ikiyüzlülük” iddiasıyla karşı karşıya.

Daha önce Oprah Winfrey’e, “Şu an büyüyen çocuklar depresyonda. Yaşadıkları yerler ya yanıyor ya da sular altında kalıyor. Ormanlar yok oluyor” diyerek iklim krizine karşı bir şey yapılması çağrısında bulunan Harry, katıldığı bir etkinlikten dönüşte özel jete binerek tepki topladı.

Tarifeli uçak yerine iklim krizine karşı en çok kirlilik yaratan ve doğaya zarar veren jete binen Harry’nin bu adımı sosyal medyada ve İngiliz basınında gündem oldu. İngiliz yazar Tom Quin, “Bu çok büyük bir ikiyüzlülük. Özellikle iklim krizi hakkında bu kadar çok konuştuktan sonra. Harry kendisini dünyaya yön veren biri olarak görüyor fakat davranışlarıyla söyledikleri örtüşmüyor” ifadesini kullandı.

İngiliz Daily Mail ise 2 saatlik yolculukta atmosfere 10 tonluk karbondioksit salınımı gerçekleştiğini açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.