DOLAR 32,3869
EURO 35,2153
ALTIN 2.326,10
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Prens Harry için seçmeler başladı!

04.10.2022
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Kral 3. Charles’ın oğlu olan ve tahtın oyuncu Meghan Markle ile evlendikten sonra kraliyet ailesini karşısına alarak ülkeden kaçan ve bu popülaritesini kullanmaya çalışan Prens Harry yine gündemde…

Fakat Harry bu sefer, The Crown dizisi sayesinde gündeme geldi. İngiliz medyasında yer alan haberlerde, içerik platformu Netflix’in Prens Harry’nin çocukluk ve gençlik yıllarını canlandırmak için “yetenek” aradığı ortaya çıktı. Kraliyet ailesinde rahatsızlık yaratan dizide yer alması için 16-20 yaşları arasında açık tenli bir oyuncu arandığı duyuruldu.

Başvuracak adayların daha önce oyunculuk yapıp yapmamasının önemli olmadığı belirtilirken tek şart ise, “Prens Harry’e benzemek” olarak açıklandı.

Dizinin yeni sezonu için çekimlerin gelecek ay başlayacağı belirtilirken, prodüksiyon ekibinin uygun oyuncuyu bulmak için iki haftası olduğu duyuruldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.