DOLAR 32,3151
EURO 35,0957
ALTIN 2.298,67
BIST 9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Prens Harry cenazenin ardından ağabeyi ve babasıyla neler yaşadı?

20.04.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre kraliyet görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşen Prens Harry, eşi Meghan Markle ile birlikte Oprah Winfrey’e verdiği röportajla ortalığı birbirine katmıştı. Aile içindeki bazı bireyleri ırkçılıkla suçlayan çiftten cenaze törenine yalnızca Prens Harry katıldı. İkinci çocuğuna hamile olan Meghan Markle, doktorlarının tavsiyesi üzerine sağlık nedenlerinden ötürü ABD’de kaldı.

Son yaşananlardan sonra ağabeyi Prens William’la da arası iyice açılan Prens Harry, dedesinin cenazesi sonrası buzları eritme fırsatı buldu. Törende yan yana gelmeyen ikilinin, cenazeden sonra görüştükleri öğrenildi.

‘PRENS PHILIP BUNU İSTERDİ’

The Times’ın haberine göre Prens Charles, Prens William ve Prens Harry, Oprah röportajından sonra ilk kez Windsor Kalesi’nde iki saatlik bir görüşme yaptı.

Gazeteye konuşan bir kaynak, “Henüz yolun başı ama bu Prens Philip’in isteyeceği bir şeydi. Harry ve William samimiydi. Herkes gittikten sonra babaları Charles da onlara katıldı” ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜNE KADAR KALACAK

Prens Harry’nin cenazeden sonra ne zaman ABD’ye döneceği de merak konusu oldu. Söz konusu görüşmenin bu durumu etkileyebileceği belirtiliyor. İngiliz basınına göre Prens Harry, Kraliçe Elizabeth’in 95. yaş günü olan Çarşamba gününe kadar İngiltere’de kalabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.