DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Powerbank hediyeli 5 Çayı #187

16.08.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere bir hediyemiz olacak.

Hediyeli 5 Çayı canlı yayınımız başlıyor!

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı YouTube’da beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Apple zam yağmuru yaptı! 5 Çayı #183

Yine hediyeli bir canlı yayın ile karşınızdayız. Haftanın teknoloji gündemini yorumladığımız 5 Çayı canlı yayınımızın 182. bölümü ile saat 17:00‘da, her hafta olduğu gibi karşınızdayız. Bu yayınımızda bir kişiye FM 2018 video oyunu hediye ediyoruz! Hediyemizi kazanma şansı yakalamak için yayınımızı beğenmeniz ve #5çayı etiketi ile Twitter üzerinden yayını…

Hashtag #5çayı

Her Perşembe saat 17:00’da başlayan canlı yayınımızda, teknoloji dünyasında haftanın önemli haberlerini sizlerle birlikte yorumluyoruz. ShiftDelete.Net YouTube kanalımızda canlı olarak yayınlanan programımızı kaçıranlar ise yine kanalımızdan tekrar bölümünü izleyebilirsiniz!

Bu haftanın dikkat çeken gelişmeleri

Cep telefonu ve bilgisayarlara kredi sınırı getirildi!

BDDK’nın yeni düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu düzenleme sonrasında cep telefonu, tablet ve bilgisayar için kredi sınırı getirildi.

Apple taksit sayısını düşürmek zorunda kaldı!

ABD teknoloji ürünleri için boykot çağrısı ve BDDK tarafından elektronik eşyalar için gelen taksitlendirme sınırı sonrasında, Apple taksit anlamında kullanıcıları mağdur edebilecek bir karara imza attı.

Xiaomi Türkiye resmi olarak hizmete başladı!

Xiaomi Türkiye düzenlediği basın toplantısıyla artık resmi olarak ülkemizde hizmet vermeye başlıyor. Ayrıca Türkiye’de açılacak ilk Mi Shop için de tarih verildi!

Xiaomi Mi A2 Türkiye fiyatı açıklandı!

Xiaomi Türkiye’nin ülkemizde operasyonlara başlamasıyla Xiaomi Mi A2 Türkiye fiyatı da açıklandı. Mi A2, 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneğiyle kısa süre içinde raflarda olacak.

Huawei Mate 20 fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Huawei Mate 20 hakkında yeni detaylar belli olmaya devam ediyor. Bugün yaşanan gelişmelerle birlikte Huawei Mate 20 fiyatı ve özellikleri belli oldu.

Motorola P30 tanıtıldı! iPhone X benzeri tasarım!

iPhone X benzeri tasarımı ile dikkat çeken Motorola P30 tanıtıldı. İşte cihazın merak edilen tüm detayları; Motorola P30 özellikleri ve fiyatı!

İlk 5G modem Samsung’dan geldi!

Samsung tarafından dünyanın ilk 5G modem bileşeni resmen duyuruldu. Peki, Samsung Exynos Modem 5100 özellikleri neler? İşte Samsung 5G modem hakkında detaylar.

Trump şimdi de Huawei ve ZTE’yi yasakladı!

Trump’ın yeni çıkardığı yasayla Huawei ve ZTE yasaklandı. ABD’nin Çin yaptırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki bu yasak hangi kurumlarda geçerli?

General Mobile yerli üretim için fabrika açtı!

General Mobile, AR-GE ve operasyon yönetimi birimlerinin ardından, üretim sürecini de Türkiye’de yapmaya başladı! 100 milyon TL yatırım sonrasında, General Mobile yerli üretim için fabrika açtı!

Huawei Mate 20 ön paneli ortaya çıktı
Huawei Mate 20 ön paneli ortaya çıktı

Ekim ayında tanıtılması beklenilen yeni Huaei Mate 20 akıllı telefon serisinden yeni bilgiler gelmiş durumda. Sızdırılan görüntülerle Huawei Mate 20 yüz tanıma ve tasarım detayları ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.