DOLAR 32,5886
EURO 35,0441
ALTIN 2.459,83
BIST 9.861,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Polaroid, yeni ismiyle geri dönüyor!

27.03.2020
A+
A-

Polaroid Now, daha yeni kameralarından farklı olarak birden fazla lens veya gereksiz bağlantı özellikleri ile kullanıcısını uğraştırmıyor. Bunun yerine, bir otomatik odaklama sistemine sahiptir. Ayrıca 35mm veya 40mm lenslerde de çalışır. Böylece, Polaroid, bir portre veya manzara çekimini doğru bir şekilde yapabileceğini iddia ediyor.

Polaroid Now

Bu fotoğraf makinesinin ayrıca bir vizörü de var. Önceki Polaroid Classic modellerinden daha iyi bir flaşa sahip olan yeni Polaroid’de flaşın tonunu ayarlamak için kameranın aydınlatma koşullarını dikkate almalısınız. Flaşı kullanmak istemiyorsanız, sarı güç düğmesinin yanında her çekimde devre dışı bırakan bir düğme yer alıyor. Flaşsız sürekli çekim için bu düğmeye iki kez dokunmanız yeterlidir.

Sony Xperia 1 II kamerasının yeni özellikleri!

Paylaşılan sızıntı bilgilere göre,piyasaya sürülmesi beklenen Sony Xperia 1 II cihazına ait bazı kamera özellikleri ve cihazın depolama alanı paylaşıldı.

Çift pozlama ve otomatik zamanlama

Bunun yanı sıra Polaroid Now, çift pozlama ve otomatik zamanlama moduna sahip. İkisi de aynı düğmeyle etkinleştirilen bu modlarda çift ​​pozlamayı etkinleştirmek için iki kez hafifçe vurmak yeterli. Kamera, yan tarafındaki bir Mikro USB bağlantı noktası üzerinden şarj edilebiliyor.

Polaroid Now

Polaroid, klasikleşmiş orijinal gökkuşağı logosunun bir parçası olan beş rengin her birini sınırlı sayıda piyasaya sürülecek. Bu renkler; mavi, turuncu, kırmızı, yeşil ve sarı. Polarid Now Türkiye’ye gelecek mi? sorusu ise sınırlı sayıda üretileceği için henüz belirsiz bir cevap taşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.