DOLAR 32,2423
EURO 34,7437
ALTIN 2.397,52
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Pokemon Go PVP özelliğini sonunda sundu!

13.12.2018
A+
A-

Pokemon Go‘da en çok beklenen özelliklerden birisi olan PVP bu güncelleme ile beraber oyuncuların kullanımına sunuldu. Oyuncular güncellemeyle beraber Ultra veya En İyi Arkadaşlar listesindeki kişilerle nerede olurlarsa olsunlar mücadele edebilecekler ancak bazı şartlar var. PVP modunda arkadaşınızla savaşabilmek için en az 10. seviyede olmanız gerekiyor.

Pokemon Go’da savaşmak artık daha kolay!

Gelen yeni güncellemenin en dikkat çeken özelliklerinden birisi  ise artık yakındaki herhangi bir arkadaşınızla savaşa başlamak için sadece QR kodunu taratmanız yeterli. güncellemeden sonra sağ alt tarafta açılan menüde yeni bir savaş sekmesine tıklayarak çıkan kodu, arkadaşınızın kendi telefonunun kamerasıyla taratması yeterli. Taratmadan sonra savaşa herhangi bir detayla uğraşmadan direk başlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.