DOLAR 32,5468
EURO 34,8902
ALTIN 2.437,38
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Pokemon Go PvP moduyla geri dönüyor!

07.08.2018
A+
A-

PvP bildiğiniz gibi oyuncunun, oyuncuya karşı birebir oynayabilmesi anlamına geliyor. Aslında Pokemon Go’da bölge kontrol kulelerinde, o kuleyi ele geçirmiş olan oyuncuyla savaşabiliyordunuz.  Şimdi gelecek güncellemeyle birlikte yolda karşılaştığınız oyuncuyla Pokemonları savaştırmak mümkün olacak. Ancak bundan iki yıl önce oyunun dumanı henüz üzerindeyken PvP modunun geleceği dedikoduları ortaya çıktı.

Pokemon Go takas sistemi kullanıma sunuldu!

Pokemon Go için çok önemli bir yenilik kullanıma sunuldu. Pokemon Go takas ve hediye sistemi nasıl çalışacak?

Oyuncular arası ticaret, Pokemon takas ssistemi, hediye verme gibi özellikler bundan iki yıl önce gelmesi beklenen özelliklerdi. Bunlardan takas sistemi Haziran ayında kullanıma sunuldu. Oyunun sahibi Niantic Games‘ten bir yetkili Polonya’da yaptığı açıklamada bu güncellemelerin de geleceğinin müjdesini verdi. Ancak şirket yetkilisi güncellemeyle ilgili bir tarih vermekten kaçındı.

Yani oyun bir şekilde tam anlamıyla bir online oyun haline gelecek. Gelecek güncellemeler arasında PvP modunda etkinleşecek olan VR desteğinin de olduğu söyleniyor. Oyun özellikle yurt dışında halen kemik bir kitleye sahip. Her ne kadar şu anda zirve Pubg ve Fornite’ın elinde de olsa, Pokemon’un yeniden zirveye oynaması işten bile değil.

Ancak ülkemizde oyunun resmi olarak yayınlanmamış olması büyük bir dezavantaj. Aynı zamanda bildiğiniz gibi Türkiye’de bir oyunun modası geçtiği zaman yeniden talep görmesi çok zor oluyor. Özellikle Pokemon Go gibi bir türlü söz verdiği güncellemeleri yapmayan bir oyun için.

Siz ne düşünüyorsunuz, Pokemon Go PvP modu ve diğer yeni özelliklerle karşımıza çıkarsa tekrar oynamayı düşünür müsünüz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.