DOLAR 32,2615
EURO 34,8381
ALTIN 2.432,31
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Pocophone F2 için ümit verici haber Pocophone, F1 ile çıkış yaptıktan sonra uzun bir sessizliğe bürünmüştü. Fiyat performans cihazı Pocophone…

22.12.2019
A+
A-

Xiaomi’nin alt markası Pocophone, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Pocophone F1 ile piyasaya çıkmıştı. Akıllı telefon şaşırtıcı bir fiyat ve amiral gemisi sınıfı özelliklerle geldiğinden dolayı kısa sürede birçok kullanıcının favori cihazı oldu.

Birçok Xiaomi sever ve basın bu yıl Pocophone F1’e yeni bir alternatif daha bekliyordu. Xiaomi’nin Redmi K20 serisini Hindistan’da Poco F2 olarak yayınlacağı hakkında söylentiler bile vardı fakat öyle olmadı.

Pocophone’un bir sonraki akıllı telefonunun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli olmasa da şirketin küresel başkanı Alvin Tse’den güzel haber geldi. Alvin Tse Weibo üzerinden paylaştığı gönderi ile “2020 yılında Poco’dan daha fazla haber duyacaksınız.” dedi.

Bazı raporlar da 2020 yılında daha fazla Pocophone cihaz göreceğimizi söylüyor. Önümüzdeki haftalarda F2’nin donanım ve tasarım özellikleriyle ilgili daha fazla haber duyacağımızı düşünüyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.