DOLAR 32,2769
EURO 34,7012
ALTIN 2.412,13
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Pocophone F1 kullanıcılarına güncelleme müjdesi!

25.09.2019
A+
A-

Mi 9 Pro ve Mi Mix Alpha‘yı tanıttı. Detaylarını sizlerle paylaştığımız bu cihazların yanı sıra etkinlikte tanıtımı gerçekleştirilen bir diğer önemli gelişme ise MIUI 11 oldu. Android 10 güncellemesi ile kullanıcılara sunulacak olan MIUI 10 arayüzü büyük yeniliklere ev sahipliği yapıyor. Ancak, Xiaomi tarafından yayınlanan MIUI 11 güncellemesi alacak cihazlar listesinde Pocophone F1 yer almıyor.

Xiaomi MIUI 11 arayüzünü tanıttı!

Pocophone F1 MIUI 11 güncellemesini alacak

Tanıtıldığı dönemde Snapdragon 845 işlemcili en ucuz akıllı telefon unvanını elde eden telefon, ülkemizde de yoğun ilgi gördü. Pocophone F1 MIUI 11 güncellemesi alacak mı? sorusuna nihayet resmi bir açıklama geldi. Pocophone Global Başkanı Alvin Tse, Twitter hesabında Xiaomi tarafından paylaşılan listenin yalnızca Çin’de satılan cihazları içerdiğini açıkladı. Pocophone F1’in Çin’de olmadığını vurgulayan Tse, bu kapsamda cihazın güncelleme alacağını belirtti. MIUI 11, Ekim ayının ortasından itibaren Çin’de yayınlanmaya başlanacak. Ancak, dünya genelinde yayınlanmaya başlaması zaman alacak. 6.18 inç büyüklüğünde 1080×2246 piksel çözünürlük sunan bir ekranın yer aldığı telefon, Snapdragon 845 işlemciden güç alırken, 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ile geliyor.

The post Pocophone F1 kullanıcılarına güncelleme müjdesi! appeared first on Teknoloji Haberleri – ShiftDelete.Net.

]]>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.