DOLAR 32,2070
EURO 35,0093
ALTIN 2.514,89
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

PlayStore hesap değiştirme menüsüne yeni tasarım!

29.03.2020
A+
A-

Google Play Store‘u kullanırken Google hesaplarını değiştirmek için uygulamayı açmanız ve arama çubuğunun sağındaki avatarınıza dokunmanız gerekir. Böylece, telefonunuzda oturum açmış olan tüm hesapları görebilirsiniz. Daha sonra kullanmak istediğiniz hesabı seçin. Bu menü artık karanlık mod ile kullanılabilir.

Materyal Temalı Ara Yüz

9to5Google’a göre,  Materyal Temalı (Material Theme) hesap değiştirme menüsü, ilk olarak şirket tarafından A / B testlerinden birinde test edildi ve şirketin Android uygulama mağazasının 19.3 ve 19.4 sürümlerinde ortaya çıktı. Uygulamanın 19.3 veya 19.4 sürümüne sahipseniz kullanıcı arayüzü değişikliğini de etkinleştirebilirsiniz.

Ayarlar’dan Uygulamalar’ı ve Bildirimler’i sonra Uygulama bilgileri üzerinden Google Play Store‘a dokunarak Uygulama Bilgileri sayfasına gitmeniz yeterlidir. “Depolama ve önbellek” ve “Depolamayı temizle” ye hafifçe vurun. Uygulamayı açtıktan sonra  Son Aramalar / Çoklu Görev menüsünden tekrar kapatın. Tüm bunları takip ederek yeni Materyal tasarım (Material Theme)  hesap değiştirici Android telefonunuzda bulunacaktır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.