DOLAR 32,2000
EURO 34,7755
ALTIN 2.436,43
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

PlayStation 4 korkuttu! Dünyayı etkileyen PSN hatası Bir PSN temas sorunu tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılar saatlerce oyun oynayamadı. PSN niçin…

17.05.2020
A+
A-

Bünyesinde PlayStation Plus ve PlayStation Now gibi popüler platformları barındıran PlayStation Network, “CE-42739-5” isimli bir kusur yüzünden çöktü. PSN kullanıcıları saatlerce oyun oynayamadı ve işlem yapamadı.

Hem abonelik sistemlerinden de yararlanamayan kullanıcılar, Sony’nin “Ask PlayStation” isimli Twitter sayfasını mesaj yağmuruna tuttu. PlayStation 4’ün Reddit sayfasında da onlarca şikayet mesajı yazıldı.

Bir Takım kullanıcılar ise “CE-42739-5” hatası yerine “CE-42738-4” hatası ile karşılaştı. Bu iki hatanın da yarattığı sorun aynı. Buna ek olarak birçok kişinin EA, Ubisoft ve Epic Games hesaplarını kullanamadığı tespit edildi.

Bu çöküntünün bir lisanslama sorunu yüzünden yaşandığı açıklandı. PlayStation 4’ün PSN sisteminde var olan lisansları tanımadığı keşfedildi. Bir Takım kişiler lisansları tek tek geri yüklemeye çalışsa da başarılı olamadı.

PlayStation 4 PSN bağlantı sorunu

Eğer PSN hesabınızın son durumunu gözden geçirmek istiyorsanız “buraya” tıklayabilirsiniz. bunun dışında PlayStation’ın resmi sayfasına göz attığımızda bu sorunun ortadan kaldırıldığını görüyoruz.

Bu duruma rağmen bir takım oyunculardan şikayet gelmeye devam ediyor. görünen o ki PSN temas sorunu demin tam anlamı ile çözülebilmiş değil. Siz de bu sorunu yaşadınız mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.