DOLAR 32,2397
EURO 35,0389
ALTIN 2.502,38
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

PlayStation 4 fiyatları hakkında açıklama geldi! PlayStation 4 fiyatları neden yükseldi sorusu son zamanlarda en çok merak edilen sorular arasında. Radikal…

07.04.2020
A+
A-

Dolar kurlarının artması ile beraber çoğu teknolojik cihazın fiyatı artmış durumda. Özellikle son zamanlarda Covid-19 salgınından dolayı dolar kurunun yüzde 10 civarına yükselmesi akıllı telefon fiyatlarında ciddi manada hissedilmişti. Artış yaşanan tek ürün ise akıllı telefonlar olmadı ancak radikal seviyede fiyatı artan bir ürün kullanıcıların oldukça tepkisini çekti. PlayStation 4, 2.000 TL fiyat bandında satılırken şu anda 4.000 TL seviyelerinde bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Son zamanlarda sosyal medyada teknoloji hakkında konuşulan konular arasında ilk sırada yer alan PlayStation 4 fiyatlarına anlam verebilmek mümkün değil. Yüzde 50’den fazla artış gösteren fiyatlar kimi internet sitelerinde 9.000 TL civarına kadar çıkıyor. Bazı büyük online mağazalarda ise stok bulabilmek imkansız.

PlayStation Türkiye’den açıklama var

Konu hakkında yaptığımız haberin ardından aldığımız bilgilerde “PlayStation konsol ve aksesuarları için, Sony Eurasia’nın bayilere olan satış fiyatlarında ve ürünlerin son kullanıcıya tavsiye edilen satış fiyatlarında 2020 yılı içerisinde herhangi bir artış olmamıştır. Bununla birlikte, Sony Eurasia olarak perakende satış yapan firmaların satış fiyatlarına herhangi bir müdahale söz konusu değildir.” açıklaması yapıldı. Ayrıca yüksek fiyat uygulayan işletmeler ile konunun görüşülmesi gerektiği de belirtildi. Açıklamaya bakıldığı zaman E-Ticaret sitelerindeki satış yapan firmaların, yüksek fiyatlarda satış yapma kararını kendi tercihleri ile Sony Eurasia’dan bağımsız olarak aldığını görebilmek mümkün.

Yapılan açıklama hakkında sizin fikirleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.