DOLAR 32,3440
EURO 34,9078
ALTIN 2.375,60
BIST 10.220,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Pixel 3 XL kamera arayüzü ortaya çıktı!

23.09.2018
A+
A-

Daha önce Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in birkaç sızıntısını gördük. Şimdi, birkaç yeni sızıntı, Hindistan’da Ishan Agarwal adında bir genç tarafından tweet atıldı ve bunları isimlendirilmemiş bir kaynaktan aldığını söylüyor.

Yakın zamanda size, çentikli ön ekran ve çift kameralı arka kısım dahil olmak üzere Pixel 3 XL’den elde edilen Agarwal fotoğraflarından bazılarını göstermiştik. Bugün, Agarwal, kamera ve Google Asistan için yeni kullanıcı arayüzleri sergilediği düşünülen birkaç ekran görüntüsünü paylaştı.

Google Asistan tasarımı neler içeriyor?

Yeni Google Asistan, kullanıcı arayüzünde sanal yardımcının logosu ve “Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?” cümlesi ile birlikte sizi karşılıyor. Buna ek olarak, QWERTY kısayolu, mikrofon simgesinin sağında yer alıyor. Zira, şu anki tasarımda bu kısayol solda yer alıyordu.

Kamera arayüzü neler sunuyor?

Yeni kamera arayüzü ise deklanşör düğmesinin hemen üstünde listelenen ayarları kullanarak, portre modu, video modu ve panorama modu da dahil olmak üzere, kamerada belirli ayarlara erişmeyi kolaylaştırıyor.

Telefonda arka kamera, f/1.8’lik bir diyafram açıklığıyla 12.2 Megapiksel’lik değere sahip. Cihazın ön tarafında bizi iki adet kamera karşılıyor. Bunlardan biri, otomatik odaklama ve bir f/1.8 diyafram, diğeri ise f/2.2 diyaframlı ultra geniş açılı bir lens içeriyor.

Son olarak, Goole Pixel 3 XL’ın 9 Ekim 2018 tarihinde tanıtılacağını hatırlatmakta yarar var.

Sizce Google Pixel 3 XL dünya çapında ses getirecek bir telefon olacak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.