DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Pixel 2 portre modu eski modellerde kullanılabiliyor!

02.01.2018
A+
A-

Google’ın Pixel 2 ile sınırlı tutmayı planladığı portre modu, Charles Chow isimli geliştirici sayesinde Pixel, Nexus 6P ve Nexus 5X modellerinde kullanılabilir hale geldi. Chow, sektörde tanınan bir isim haline geldi.

Zira, Google Kamera ile kullanıcılara sunulan HDR+ ve AR Stickers gibi birçok yeni özellik Chow tarafından eski nesil cihazlara kazandırıldı.

Bu kapsamda Google Pixel 2’nin portre modu, Camera NX uygulamasının 7.3 sürümüne dahil edildi. Kendi internet sitesinde bir açıklama yapan Chow, testlerini Nexus 5X üzerinde gerçekleştirdiğini, ancak özelliğin Nexus 6P ve Pixel modelinde sorunsuz çalışması gerektiğini söylüyor.

Camera NX uygulamasının 7.3 sürümü indirmek için buraya tıklayın

Pixel 2 portre modu ile çekilen fotoğraflar!

Pixel 2 portre modu ile nasıl fotoğraflar çekiyor? Google, telefonun portre modu ile çekilmiş yepyeni fotoğraflarını yayınlandı!

Yukarıda yer alan linke tıklayarak APK dosyasını indirebilir ve bu sayede uygulamayı telefonunuza kurabilirsiniz. Ancak, ShiftDelete.Net olarak bu konuda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimizi hatırlatmak isteriz.

:: Google Pixel 2 portre modu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.