DOLAR 32,3407
EURO 34,8101
ALTIN 2.396,46
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Pınar Gültekin’in yürek burkan Özgecan Aslan mesajı

23.07.2020
A+
A-

Pınar Gültekin’in Özgecan için “Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter” tweetini attığı görüldü.

ERDOĞAN: “DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vahşi cinayete kurban giden Pınar Gültekin ile ilgili üzüntülerini dile getirerek davanın takipçisi olacaklarını söyledi.

Erdoğan, “Dün bir cani tarafından hunharca katledilen Pınar Gültekin’in acısı bizleri kedere boğdu. Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum. Bu canilerin ve işledikleri rezil cinayetlerin medeniyetimizde de anlayışımızda da yaşantımızda da kum tanesi kadar yeri ve bahanesi yoktur. Pınar Gültekin’i katleden caninin hak ettiği en ağır cezayı alacağından şüphem yoktur. Davanın bizzat takipçisi olacağız” ifadelerinde bulundu.

BAHÇELİ: “YÜREĞİM SIZLIYOR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Bahçeli açıklamasında, “Üzüntümüz çok büyük. Yüreğim sızlıyor. Pınar evladımı-za Allah’tan rahmet diliyor, ailesine sabır ve başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Kadınlara uzanan melamet elleri, melanet emelleri tüm gücümle lanetliyorum. Pınar evladımızın katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.