DOLAR 32,3798
EURO 34,7483
ALTIN 2.409,09
BIST 10.113,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Pınar Eliçe, Hande Erçel – Hakan Sabancı aşkına ömür biçti: “Evlenseler bile…”

09.05.2023
A+
A-

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in adı bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile anılıyordu. Basına yansıyan aşk iddialarının ardından Erçel, tepki göstermişti.

“HAYATIMDA KİMSE YOK”

Ünlü oyuncu, “Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin” açıklamasını yapmıştı.

Pınar Eliçe, Hande Erçel - Hakan Sabancı aşkına ömür biçti:

Bu sözlerin üzerinden iki ay geçmeden Hande Erçel, Hakan Sabancı ile görüntülenmişti.

Pınar Eliçe, Hande Erçel - Hakan Sabancı aşkına ömür biçti:

Erçel ve Sabancı, ocak ayında bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı.

Pınar Eliçe, Hande Erçel - Hakan Sabancı aşkına ömür biçti:

Erçel-Sabancı çifti bugünlerde seyyah olup alemi geziyor.

Tatil ve seyahat haberleriyle gündeme gelen gözde çifti, Beyaz TV’de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programında değerlendiren Pınar Eliçe “Hande’nin beraberliklerinde trbial durumları var gibi duruyor. Bazı erkekler bunu kaldıramıyor. Bu ilişkinin nikah masasına gidebileceğini düşünmüyorum. Hande’nin bir an önce nikah masası ruh halinden çıkması gerekiyor. Velev ki evlendiler, mutlu olamazlar! Hakan Sabancı’nın tek eşliliği seven bir erkek olduğunu düşünmüyorum. Kendi de mutsuz olur, Hande’yi de mutlu edemez. Hande bu evlilik ruh halinden çıkıp işine yönelsin. Oyunculukta büyük kan kaybetti!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.