DOLAR 32,3863
EURO 34,7722
ALTIN 2.405,67
BIST 10.195,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Pınar Altuğ’dan eleştirilere yanıt!

11.12.2018
A+
A-

Geçtiğimiz gün 45.’si gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde, “En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu” ödülü Pınar Altuğ’a verildi. Sosyal medya hesabından ödülle bir kareyi paylaşan Pınar Altuğ’a çok sayıda tebrik mesajı geldi. Ancak bir takipçisi oyuncuyu sert bir dille eleştirdi.

Pınar Altuğ ise takipçisine şu şekilde yanıt verdi:

Utanmak? 17 senedir siz beğenseniz de beğenmeseniz de Türkiye’nin en kıymetli dizilerinden hatta efsanesinde rol alıyorum, ben bununla gurur duyarım!

Pınar Altuğdan eleştirilere yanıt

Pınar Altuğdan eleştirilere yanıt

class=’cf’>

DÖVME SİLME İŞLEMİ NASIL YAPILIR? | DOKTOR BU NE

Dövme silme işlemi nasıl yapılır? | Doktor Bu NeBazen vücudumuza yaptırdığımız dövmelerden pişman olabiliyoruz. Peki bu durumda ne yapmalıyız? Serdar Bora Bayraktaroğlu, Doktor Bu Ne’nin bu bölümünde, dövme silme teknolojisindeki yenilikleri, gelişmeleri ve işlemin detaylarını anlattı.

daha fazla video için
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.