DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Pınar Altuğ ve İvana Sert’in sponsorlu tatili

26.01.2020
A+
A-

Pınar Altuğ’un 70 bin liralık bedava tatili

Instagram’da 1 milyon 100 bin takipçisi olan Pınar Altuğ, Club Med Alpe d’Huez tatil köyünün davetlisi olarak Fransa Alpleri’ne gitti. Yanında eşi Yağmur Atacan ve kızları Su da var. Üç kişinin dört günlük tatil masrafı uçak dahil 70 bin lirayı buluyor. Pınar Altuğ anlaşması gereği paylaşımlarına otelin yerini ve Instagram hesabını da eklemeyi ihmal etmedi.

İvana Sert de ‘Masal Diyarı’nın davetlisiydi

Posta Gazetesi’nin haberine göre sömestr tatilini değerlendiren diğer bir isim de Ivana Sert oldu. Oğlu Kayon Ateş ile Finlandiya’da ‘Masal Diyarı’ olarak bilinen Lapland’e gitti.

Ivana Sert’in sponsoru olan seyahat acentasının internet sitesinde dört günlük bu maceranın bedeli bir kişi için 17 bin 500 lira. Business class uçak bileti ve ekstralar da eklenince iki kişilik tatil 50 bin liraya geliyor.

Bayan Sert, burada buzkıran gemisine bindi, Sibirya kurtlarının çektiği kızaklarla ve kar motoruyla gezdi, Ren geyikleriyle safariye çıktı, Noel Baba köyünü ziyaret edip cam tavanlı özel odalarda konakladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.