DOLAR 32,3295
EURO 35,0781
ALTIN 2.306,99
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Photoshop’u tüketen başvuru! Adobe Photoshop Camera Yapay zekalı kamera uygulaması Adobe Photoshop Camera, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Biz…

28.06.2020
A+
A-

Adobe’nin yapay zekalı kamera uygulaması Adobe Photoshop Camera çıktığı ilk günden bu yanlamasına dikkatleri üstüne toplamıştı. Biz de bugün sizler için uygulamanın tüm detaylarına yakından baktık.

Play Store indirme linki için buraya tıklayın.

App Store indirme linki için buraya tıklayın.

Bir suni akıl platformu olarak hizmet veren Sensei ile bir meslek birliği yapan Adobe, yeni bir tarama sistemi kullanıyor. Bu sistem, kullanıcıların fotoğraflarını inceleyecek ve incelenen fotoğraflar için çeşitli filtreler önerecek.

Geçen yılın aralık ayında bir deneme sürümü ile karşımıza çıkan dilekçe, en düşük çabayla en verimli sonuçlanmak isteyen kullanıcılara hitap etmeyi amaçlıyor. Bu uygulamada 80’den fazla filtre bulunuyor.

Adobe’nin yeni yazılımı, fotoğrafların ayrıca çekildiği lahza düzenlenebilmesini sağlıyor ayrıca de çekildikten sonradan incelenmesine olanak tanıyor. Uygulamanın bünyesinde yer alan bazı filtreler şu şekilde: Portre, Stüdyo Işığı, Çiçek, Yemek Yemek, Doğa, Gökyüzü, Görüş ve Sahne.

Yeni yazılımın fotoğraf çekimlerinde de tezgâhtar olacağı belirtildi. Adobe’nin yeni uygulaması, kullanıcıya fotoğraf çekme işlemi sırasında parlaklık, gölge ayarı ve maskeleme düzeyi gibi birçok manâlı konuda muavin olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.