DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Photoshop uzmanı olmak ister misiniz?

17.04.2018
A+
A-

Udemy, sunduğu avantajlı Photoshop kurs fırsatı ile, bu konuda bilgisi olan veya olmayan herkese, Photoshop uzmanı olma yolunda ilk adımı atmasını sağlıyor. Fotoğraf düzenlemek isteyenler, kendilerine has tasarımlar yapmak ve web arayüzü geliştirmek, bu kurs sonrasında çocuk oyuncağı olacak.

Web ve mobil arayüz oluşturabilmek ise Photoshop konusunda bilgili olan herkesin ihtiyacı olan bir bilgi. Bu konuda kendinizi geliştirmeniz ise son derece basit. Bu kurstan faydalanabilmeniz için, Adobe Photoshop CS4, CS5, CS6 veya CC versiyonlarından birine veya fazlasına sahip olmanız yeterli.

İsteğe bağlı olarak kullanabileceğiniz 14 saatlik video içerik, 2 detaylı makale, 132 tane yardımcı kaynak, tek bir defa satın alım ile ömür boyu erişim gibi fırsatlar sizleri bekliyor.

Udemy’nin sunduğu A’dan Z’ye Photoshop rehberi ile Photoshop uzmanı olmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olabileceksiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak, 17-26 Nisan arasında 24.99 TL olacak fırsat ile bu muhteşem kursa sahip olabileceksiniz.

Udemy, A’dan Z’ye Photoshop kursu!

:: Photoshop öğrenmek ister misiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.