DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Phillip Cocu’dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Valbuena sözleri

14.11.2018
A+
A-

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Phillip Cocu, Beyaz TV’ye röportaj verdi. Hollandalı teknik adam Fenerbahçe’den ayrılışı, başkan Ali Koç ve geride kalan derbiyle ilgili şunları söyledi: “Fenerbahçe’ye kırgın değilim. Bu muhteşem camia ile ayrıldığım için üzgünüm sadece. Fenerbahçe ile ilgili planlarım ve hayallerim uzun vadeliydi. Ali Koç harika bir lider. Benim buraya gelmemdeki en büyük neden onun vizyonuydu. Fenerbahçe taraftarı Ali Koç gibi bir başkana sahip oldukları için çok şanslı. Galatasaray – Fenerbahçe derbisini izledim. Fenerbahçe galibiyeti kaçırdı. “BENDEN SONRAKİ FENERBAHÇE UMUT VERİCİ”
Cocu, “Sizden sonraki Fenerbahçe’yi nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna gelecek için umut verici yanıtını verirken, Valbuena içinse “İyi futbolcu” dedi. Hollandalı teknik adam Cocu, Süper Lig’den teklif alırsanız cevabınız ne olur? yönündeki soruya, “İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Ben bir profesyonelim. Geleceğin ne getireceğini bilemem” derken, bu sezon Süper Lig’de tüm kalbinin Fenerbahçe ile birlikte olduğunu belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.