DOLAR 32,2921
EURO 34,6825
ALTIN 2.413,99
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Philips akıllı teknoloji şovu yaptı!

30.09.2018
A+
A-

Netflix’e sansür geldi!

IFA 2018 fuarında Philips rüzgarı!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Philips, evinizin ve hayatınızın her noktasına dokunacak olan yeni nesil elektronik ürünlerini ve teknolojilerini, IFA 2018 fuarındaki devasa alanında sergiledi. Binlerce teknoloji tutkununun ziyaret ettiği bu büyük alanı sizler için gezdik! https://youtu.be/CdO3iX_ocTQ Berlin’de düzenlenen fuarda, kendisine ayrılan devasa alanda, yeni nesil televizyonlarını ve Ambilight teknolojili ürünlerini sergileyen şirket, ev elektroniği ve kişisel bakım ürünleri ile de, bu türlerde yeni ürünler arayanların ilgisini fazlasıyla çekmeyi başardı. Akıllı televizyonları ile üst düzey teknolojili modelleri ve tasarım harikası televizyonları sizler için deneyimledik. Buna ek olarak, akıllı telefon entegrasyonu ile öne çıkan akıllı ev aletleri, akıllı diş fırçaları da, fuarın öne çıkan ürünlerin başında geliyor.

Yüzen süt çiftliği açılıyor!

Kişisel bakım ürünlerinde de yeni nesil teknolojiler ve pratik ürünler, ilgimizi çeken özelliklere sahipti. Bunların arasında, akıllı uyku takibi aksesuarları, akıllı telefon destekli ve uygulamalar ile takip edilebilen diş fırçaları yer alıyor. Bu ürünlere ve çok daha fazlasına videomuzda yer verdik. Herkese iyi seyirler diliyoruz!  

The post Philips akıllı teknoloji şovu yaptı! appeared first on Teknoloji Haberleri – ShiftDelete.Net.

]]>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.