DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Petar Naumoski’nin Oğlunun Karşıyaka Serüveni: Mihail (Mike) Naumoski Resmen Kadroda

Petar Naumoski’nin oğlunun Karşıyaka serüveni Mihail Naumoski kadroda: heyecan dolu transfer ve yeni başlangıçlar

26.08.2025
A+
A-

Mkenteyi süsleyen köklü ekip Karşıyaka, yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Mihail Naumoski’nin, eski efsane oyuncu Petar Naumoski’nin oğlu olduğuna dikkat çekerek imzasını resmen açıkladı. 22 yaşında ve 2.03 boyunda olan kısa forvet Mihail Naumoski, geçen sezon Kuzey Makedonya Süper Ligi ekiplerinden KK Vardar Skopje formasıyla 3 maç oynamıştı.

Geçmişine baktığımızda genç oyuncunun kariyerinde Galatasaray altyapısı, Akademija FMP Skopje ve MZT Skopje gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Sırbistan’ın dev kulübü Kızılyıldız’ın U17 ve U19 takımlarında da forma giymiş olan Naumoski, bir süredir Karşıyaka ile çalışıyordu ve dünkü antrenmanı babasıyla birlikte takip eden ekip yöneticileri arasında Karşıyaka Başkanı Aygün Cicibaş ve genel menajer Nihat Mala da bulunuyordu.

Petar Naumoski, Türkiye basketbolunun kilometre taşlarından biri olarak kabul ediliyor. Avrupa basketbolundaki 1990’lar etkileyici kariyeriyle öne çıkan Kuzey Makedonyalı oyuncu, Anadolu Efes formasıyla 1996 yılında Koraç Kupasını kazanarak Avrupa’da bir Türk takımının elde ettiği ilk kupa başarısını elde etmişti. 7 numaralı efsane forması, Anadolu Efes tarafından emekli edildi ve Türkiye’de dört lig, beş Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Basketbol kariyerinin ardından ülkesinde federasyon başkanlığı yapmış olan Naumoski’nin mirası, oğlu Mihail’in yeni başlangıcıyla Karşıyaka’da sürüyor. Detaylar ve gelişmeler için takipte kalın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.