DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Pereira ikinci baharını yaşıyor

08.06.2020
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla sözleşmesini 1 yıl daha uzatan 36 yaşındaki Joao Pereira, kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. Başaralı sağ bek, Portekiz takımı Sporting Lizbon’un arkasından en çok formayı Karadeniz ekibinde terletti. 5 sezon geçirdiği Sporting Lizbon’da 140 maça çıkan Pereira, 6 da gol attı. Başarılı oyuncu, bordo-mavili ekip ile 4 sezonda 105 karşılaşmada ödev aldı, 3 kere fileleri havalandırdı. Bu sezon ve önümüzdeki sezon forma giymesi olası maçlarla birlikte Pereira’nın formasını en çok giydiği ekip Trabzonspor olacak.

Süper Lig için sabırsızlanıyor
Trabzonspor’un Portekizli futbolcusu Joao Pereira, Süper Lig’in başlamasını ise sabırsızlıkla bekliyor. Kariyerinin en kayda değer dönemlerinden birini şampiyonlukla taçlandırmak isteyen yıldız oyuncu, antrenmanlarda tüm hırsıyla mücadele ediyor. bununla birlikte gelecekte yerini alması beklenen Serkan Asan ve öteki genç oyunculara da tecrübelerini aktarıyor.

“Tarih yazmaya yakınız”
Trabzonspor olarak bu sene tarih yazmaya fazla yakın olduklarını vurgulayan Pereira, başarı için elinden gelen bütün çabayı gösterdiğini belirterek, “Takım olarak çok iyi durumdayız. Kulüp içerisinde bulunan herkes çok büyük bir inançla uğraş veriyor. Kalan maçlarda iyi bir performans gösterip hak ettiğimiz yere ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Gökmen Şahin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.