DOLAR 32,4652
EURO 34,8281
ALTIN 2.452,43
BIST 9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Pelin Karahan: “Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor”

24.11.2022
A+
A-

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre “Her güzel, her şey yolunda” diyen Pelin Karahan, gazetecilerin, “Eşiniz Bedri Güntay’ın sağlık durumu nasıl?” sorusuna yanıt verdi:

Ünlü oyuncu, “Şu an iyi. Aslında biz bu organizasyonu daha önce yapacaktık ama eşimin ani rahatsızlığı oldu. Ancak şu an çok iyi. Tam bir gün öncesinde anjio olması gerekiyordu. Şükür atlattı. İleride bir operasyon daha geçirecek. Önemli bir şey atlattık. Pıhtı konusu çok önemli bir şey, sonuçları çok kötü olabilir. Bu konuda bilinçlenmek lazım. Doğru doktoru bulduğunuz zaman vakit çok önemli. Allah korusun, daha farklı bir sonuç olabilirdi. Biz şanslıydık, böyle bir şey hayatımızda var” dedi.

Yeni projelerinden bahseden Karahan, “Beni şimdiye kadar hiç görmediğiniz rollerde göreceksiniz, tamamen farklı olacak. Biz kadınları daha çok ağlayan, üzülen rollerde görüyorsunuz. Ondan tamamen farklı konu, bambaşka bir şebeke var. Bir bölümde birden fazla kadın olma halim var. Okurken çok keyif aldım. İlk defa bir kadın karakterinin baştan sona doğru değişik olduğunu gördüm” şeklinde konuştu.

Muhabirlerin, “Erkekler partnerlerini seçebiliyor. Kadın oyuncular da partnerlerini seçebiliyor mu?” sorusuna Pelin Karahan, “Herkes partnerinin iyi olmasını ya da piyasada düzgün çalışan birisinin olmasını ister. Beni sorduklarında da böyle isterim. O karşılıklı iyi niyet göstergesi olsun. Set işi, ekip işi. Çok keyifli olması lazım, sonuçta sürekli berabersiniz” cevabını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.